Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangına Metanet: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın gibi durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı bâtınin elverişli konumda evet.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla beraberinde binanın çabucak abur cuburaltılmasına olanak tanır, yapı emniyetliğini esenlar. Evgin çıkış kapıları binaların mimarisına ve degajeliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Bu kapılar taban olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 ekip yek kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek nakliye avantajları sağlamaktadır.

Kesme adetsı: Binaların makam adetsı bapların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı mimarilarda her katta bir kıta acil çıkış bapsı arazi almalıdır. Etkili katlı binalarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına onay verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız mıntıka kadar) ve size geliştirilmiş ve elan ferdî özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken daha yavuz bir deneyim yaşamanızı sağlamlar.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve ekseriyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür bapların en oylumlu yararı tütün sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Bunlar gibi anatomi trafiğinin çokça ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları yangın kapısı kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki yapılarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları talih izni alabilir.

Kanatlar ortamında orantılı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain koltuk plakaları mevcuttur.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yapılarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının kıvılcım derç süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page